onsdag 22. april 2009

Tentamensforberedelsa..

Denne veka her starta me at ej hadde norsktentamen på mandag. De gjekk greitt tru ej, men e ikkje heilt sikker i grunn.. Ej skreiv om kvinnerolla korleis den bli påverka i dag. Va vanskelig å skrive, men som sagt tru ej de gjekk bra!

Etter tentamenen va ferdi, møtte ej Emma, Thea og Kaisa som også hadde hatt tentamen, å Kasia skulle lage middag til dei, fordi ho hadde tapt et veddemål, så då lurte dei på om ej me ville ver me! Ej blei gjerne me ej, vartfall når de e mat innblanda i bildet! ü Oss laga taco og brownies! Digg!! Va en herlig dag, der ej tilbragte dagen alle andre plassa enn heime! hehe..

I går va de en forholdsvis vanli dag på skulen, men litt forandra, i og me at alle andre klassene hadde tentamen, å vår va den einaste som ikkje hadde. So oss hadde fri dei to første, i matteklassa va oss tre stykk, og samfunnsfagen va vanlig, og i norsken såg oss film! So de va en ganske herlig dag!

I dag hadde ej to tima me handball, så hadde ej en dobbeltime me kjøring, i dag e de en måne til ej e bursdag, also 22.mai, så då satsa ej på at lappen bli på dagen! Deretter hadde ej en time me matte, så va de friiiii!!!

No sete ej å øve på matte, skal ha mattetentamen på neste torsdag, men på onsdagen når oss he forberedelsesdag skal ej på glattkjøring, så då må ej bere bjønde å forberede mej no! I mårga skal ej ha tysktentamen, fordi når ej egentli skal ha den, e ej i Bergen! ü På fredag e de treningslæretentamen, så de bli tre tentamena på mej denne veka! Men de gjenge nok bra!! ü

Have a nice day!

Ingen kommentarer: