torsdag 23. april 2009

Sommerfølelse!!

I dag he ej hatt tysktentamen, å ej tru faktisk at de gjekk ganske bra! Ej bjønde klokka åtte å skrive, å va ferdi halv elleve, så då rakk ej bussen min akkurat! Herli! Egentli he ej lesedag i treningslære i dag, å ej kankje sei de gjor mej so masse å måtte bruke litt av den på tentamen, for ej tenke de at hadde ej vør heime, hadde ej nok ikkje fått gjort nåkke fornufti på den tia ej hadde tentamen uansett! hadde vel løge oppi senga mi mesteparten av tia ej då ü


Når ej kom heim ijen, fløtta ej først han Tjaldur, som no gjenge på beite oppe me stallen, litt greiere å ha han nærmere huset, enn visst han hadde gått oppi fjellsia sann som han he gjort i vinter! SoLA skein og de va VaRMT!!

Ej tok på mej en shorts og joggeskona å bestemte mej for å gå på fjelle! Både i dag og i går va ej på Hønne, å de e fantastisk å kunne gå i shorts å kjenne sola steike på kroppen! Fantastico ü Oppe på Hønne e der den mest fantastiske utsikta ej nåkken gong he sett, alt e heilt klart, å en kan sjå uendelig langt!

I dag skal ej forberede mej en del til tentamen i mårga, men ej må også nytte dagen til en ridetur og kanskje til og med surfing? Konge bli de vartfall!
See ya! Have a nice day ü

Ingen kommentarer: