mandag 23. august 2010

Endelig e ej i gang!

No e ej endelig i gang med den skikkelige skulekvardagen. I dag he oss møtt enda en av lærarane våre, og fått litt meir introduksjon til studiet. I tillegg til dette he oss også fått planlagt turen oss skal ha til Jotunheimen den kommende veka enda bedre, nåkke som he resultert i at ej skal på dagstur heim ijen i mårga for å hente litt diverse utstyr som ej trenge.
Fant ut at d lønne sej bedre for mej å reise heim ijen en tur enn å kjøpe alt nytt! Bli litt dyrt i lengda visst en ikkje kan bruke d en allerede he, men må drive å kjøpe nytt, så då måtte ej faktisk gjer nåkke so drastisk som å fare heim ijen.

Men en liten bonus e at då fær ej heimelaga middag óg søve ei natt i mi eiga seng. Teke første flyet opp ijen på onsdag, så rekk ej til og med skulen. Effektivt skal de ver! ü

No skal ej jobbe litt m ei oppgåve om ørreten, skrive ferdig utstyrslista og begynne å tenke på ka type mat oss bør ha me på tur. Skal tross alt beregne mat som skal holde i åtte daga, så må nesten planleggast litt. Einaste nedturen som kan komme til å skje e at d e meldt regn/sludd og null grade nesten heile veka oss skal ver der. D kan bli ei utfordring, men ej gleda mej uansett! Skal bli en kanontur uansett ver. For det fins ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

Ingen kommentarer: