mandag 4. januar 2010

Juleferien..


4. juledag, eller 28.desember reiste ej til Asker for å ta siste del av juleferien og nyttårshelga der. Eller de vil egentlig sei at ej ikkje skulle ver i Asker, men på Kvitfjell. Ej kom ned på mandags formiddag, og fekk møte litt av familien (tante frå USA og farmor) av Morten. Hadde en veldig koslig middag atme dei.







På tirsdag reiste oss opp til Kvitfjell, og greitt nok at ej va forberedt på at d skulle ver kaldt, men ikkje -20 grader kaldt. Men som er hardbarka Alnesing ej e, tok ej d m et smil. Hehe. Ingenting e vel bedre enn etterkvart som oss fikk gravd oss fram og tent i peisen, å komme inn i skikkelig hyttevarme! Gjennom heile veka hadde ej personlig trener i langrenn, og d kom godt m, for teknikken utvikla sej sakte men sikkert.


Nyttårsafta blei også feira på Kvitfjell, men ikkje på hytta vår, men hytta til tanta og onkelen til Morten et stykke vekk, so d blei to ekstra langrennstura på mej den dagen. På hytta blei d servert pinnekjøtt, å ej fekk en liten smak av heime, midt i ødemarka ü Litt rakette blei d også utpå kvelden, og oss kom oss vartfall inn i 2010.




Etter ei so fantastisk veke på Kvitfjell og i Asker, va d litt kjipt å komme heim ijen. Men som plaster på såret va også her heime veldig masse snøv, so langrennsferdighetene skal vartfall ikkje forsvinne me d første. Men å komme tilbake til den harde kvardagen, å ikkje kunne nyte freden og roa som oss fekk på Kvitfjell, e litt vanskelig å takle. Men men.

Ingen kommentarer: