mandag 26. oktober 2009

Selfølgelig alt på en gang!!

I dag e d dagen der alt skal skje på en gang, vartfall skulemessig! Ej he innlevering i religion, om buddhismen, nåkke som ser ut som et evigvarende prosjekt som ej ikkje heilt veit korleis ej skal svare på. E vanskelig å skulle sei sine egne meininga om en religion og et livssyn ej ikkje heilt he greie på, om so egnetli ikkje interessera mej so alt for masse. Selfølgelig e d litt spennende å lære om en ny religion og et anna livssyn.

I tillegg til dette he ej innlevering i norsk, skal skrive opp igjen et kåseri om teknologien på skulen. Kåseri e vanskelig, vekje heilt korleis ej skal gjer d, og korleis d kjeme til å gå, men skal vartfall gjer mitt beste for at d skal bli best mulig!

I treningslære skal ej ha en test på onsdag om energiomsetting, et kapittel som e vanskelig, men som ej bjønde å forstå meir og meir faktisk. Sønst d e veldig spennende å lære om kroppen sine funksjona og korleis ting skje. Skal ha innlevering her også, men he heldigvis ei veke på mej å bli ferdig, so d skal nok gå bra.

Den siste tingen som skulle komme akkurat i dag va en test i idrett og samfunn. Kapittelet om idrett og media, e egentlig ikkje so veldig vanskelig å skrive om, for mange av tinga e veldig logiske og enkle, men tanken på å skulle sette sej ned å lese om de, for so å ha en test ekje so veldig gøy.. Men ej skal nok klare å få gjort alt, me litt tolmodighet, rett motivasjon og nok konsentrasjon skal ej nok klare alt dette her!

De va altså dagens nedtura, forhåpentligvis bli resten av dagen en stor opptur! ü

Ingen kommentarer: