lørdag 11. april 2009

Passiv bruker..

I de siste he ej vør veeeldig dårli til å blogge, eller ej hekje blogga i de heile tatt! so no tenkte ej de va best at ej teke å blogga et lite innlegg..

Denne PåSKA he vør ei veldig avslappende og FIN påske for min del.. ej he vør heime for de meste, og dagane he for de meste gått i surfing! min nye hobby som ej he blitt veldig "avhengig" av. men de e so sykt gøy, vartfall når en sjøl føle en bjønde å få til litt! ü men de e en vanskeli hobby, mykje vanskeligere enn ka ej hadde trudd, so de teke si tid før en i de heile tatt fer til nåkke! de e ej et godt bevis på!! Men me skikkelig utstyr og rette instruktøra gjenge de meste! For øvelse gjer mester!! Marthe me va me mej ut en søndag for nokre veke sia, å jammen fekk ikkje ho me smaken på surfinga! Neste på lista e pappa ü

Men dagane gjenge ikkje bere i surfing, ej he også tia til å trene.. so mykje jogging, sykling og fjellgåing bli de når ej he fri! Marthe, Linn og ej va på fjellet i går, å de va en fin tur! ü kjekt å kunne gå atme søstrene mine en gang i blandt!

Ellers nyte ej livets glade dager, og de e fint! ü

Ha ei fortsatt god påske videre, forhåpentlivis kjeme der ei oppdatering til, kanskje med bilde! :D

Ingen kommentarer: