torsdag 10. april 2008

Solnedgang

Som ej skreiv i tidligere innlegg so skifta veret veldi, å i dag gjekk de fra kulde og snøv til sol og varme! Åja, sjukt!

Klokka halv sju stakk ej på butikken å kjøpte mej rislønsj, eple og dadla før ej gjekk sø i marka for ej tenkte de kunne ver deili me en luftetur! Ej gjekk langs med sjøen heilt ut til huldrahøla, der kom ej på at der e nokre berg som oss brukte å leike oss på før, der va de kanskje bra å sete! Ej fann mej en plass der ej satt i ly for vinden/trekken som kom, og der sat ej å kosa mej!

I de ej satt å såg på solnedgangen såg ej en oter som kom opp frå have, utruli stili! Trudde først de va en sel, nåkke som de faktisk kunna vør, men so såg ej den svømte mot land, så ej tenkte de måtte ver en oter! Kult?! Tjihi..

Bilda frå den lille utflukta mi:

Niste må en ha!

Plassen ej satt, inni "gropa" mi ü



Når ej kom, sto sola høgt på himmeln



Når klokka nærma sej 20.05, gjekk sola bak ei sky der den holdt sej til ca 20.30, eller den gløtta fram av og til. Etter de va den framme i ca 5 min, før den gjekk ned bak enda ei skky, som gjekk til horisonten! Va utruli stili å sjå på ü

3 kommentarer:

Arne sa...

Etter bilda å døme har det i alle fall vore mykje finare ver på Alnes enn i Volda i dag. Her var det berre eit lite solgløtt, ellers har det vore overskya.

Kathrine sa...

Å, kjedlige greier! Vere blei skikkeli bra utpå dagen, va utruli deili! ü hihi.. Tru du må ta dej en tur på Alnes ej om ikkje så lenge:P

Arne sa...

Ja, det hadde vokre kjekt. Kanskje ein dag med flott solnedgang?