onsdag 26. mars 2008

Frimodighet..

På laurdag hadde ej åpning på bedehuset, og ej hadde då aldri trudd at ej hadde frimodighet nok til å stå forann alle folka å snakke om Jesus for dei! Dette va i påska, so oss hadde sett the passion of the Christ dagen før ej blei spørt, so de va so masse so virra oppe i haude mitt. Mange tanka om påskebudskapet og om de som Jesus gjor for akkurat mej!


Når ej satt å forberedte mej, fann ej ei andaktsbok som heite audiens hos vår Herre og den boka sønst ej va veldig fin! Der sto mange bra stykke som va henta ut i frå dagliglivet, og de va et som ej kom over, som fikk mej te å tenke en del, å de tenke ej at ej skulle legge ut her!

Stykke handla om en mann som skulle besøke foreldra sine heime. Då når han kom heim ijen og fram til døra va den låst, og når han banka på, va de ingen som kom ut og åpna. han bjøndte å tenke på om dei kanksje ikkje ville ha han på besøk, at de kanskje va derfor dei ikkje kom å åpna døra. Me denne tanken i bakhaude tenkte han også på kor gla han va for at han alltid e velkommen heim ijen til Gud, uansett!
Etter at ej hadde lest dette stykke, satt egentli ej m å tenkte på de samme som denne mannen, at ej e so gla for at ej m alltid fær komme heim ijen til Gud! For Gud m he de litt på samme måten som denna mannen, fordi mange stenge døra for Jesus når han kjeme å banka på. Men for oss kristne som ikkje he stengt døra, me oss kjeme han inn. På samme måten gjer han de i Himmelen, når dei kristne som he tatt imot Jesus kjeme å banka på, vil han late oss inn. Men med dei som ikkje he svara ja til Jesus, vil heller ikkje han svare ja til.

Så oppfordringa mi til dej e som følger, visst Jesus banka på hjertet ditt, svar ja, for då vil du få de samme i gjengjeld!


Frimodihet he vør et veldi sentralt tema for mej i d siste, etter at ej hadde åpning, so he ej tenkt mykje på d me å tørre å stå fram for den du e! De trengst faktisk mykje frimodighet til å kunne skrive dette innlegget, vartfall for mej! Men av og til e de godt å få dele nåkke av de en tru på, å kunne få snakke (eller skrive) om nåkke av de en tenke på innen de temaet!
Derfor følte ej for å skrive dette, håpe du lika d! ü Hihi..

Ha en fortsatt fin kveld, og ei god natt!

6 kommentarer:

Maren Ruth sa...

ej like de utrulig godt!
Du e så flink, modig, å du fær mej te å tenke!
Thank u sweetie :)

Kathrine sa...

Hihi.. Bra du likte de snuppis! Lenge sia ej he sett dej no, kor du e helst for tia?

Maren Ruth sa...

Hihi.. Ej he hatt betendelse, så ej he løgge igrunn heime, men va på hytta i påska da :) Ser dej ganske sikkert på mandag da ü

Kathrine sa...

Åja, då skjønna ej! Jepp, d gjer du nok!:) Hihi..

Arne sa...

Du er flink og modig og står opp for det du trur på! Det er gode eigenskapar å ta meg seg vidare i livet.

Arne sa...

Du er flink og modig og står opp for det du trur på! Det er gode eigenskapar å ta meg seg vidare i livet.